Детски център „Клас Вени”
за изграждането на образовани, възпитани деца!
E-mail:veneta_dimitrova88@abv.bg

Здравейте,

Казвам се Венета Димитрова Стефанова, но за децата и техните родители съм Вени. 

Педагог с 20 –годишен опит и  работа с деца, която ми носи невероятно удовлетворение.Познавам отлично нашата образователна система от позицията на учител и главен специалист в Дирекция „Образование” Община Варна и съм убедена, че нашите деца заслужават повече любов, внимание и грижа, за да се изградят като личности и разкрият своите възможности.Убедена съм, че мога да предложа високо качество на услугите и професионално отношение.

За да бъда  максимално полезна, през 2013 година създадох своя уникален клас. Нарекох го „Клас Вени” и събрах в едно своите мечти и виждания за изграждането на  образовани, възпитани и вярващи в себе си личности - граждани на света.

Моята амбиция е това място  да се превърне в интересно и забавно „Слънчево училище”, което да постави началото на позитивното отношение към ученето като процес, задържи и развие интереса на  детето към него през годините.

Представям ви своето малко, но скъпо бижу:

Детски център „Клас Вени” 

Добре дошли!

Здравейте, Казвам се Венета Димитрова Стефанова, но за децата и техните родители съм Вени. Педагог с 20 –годишен опит и работа с деца, която ми носи невероятно удовлетворение. Познавам отлично нашата образователна система от позицията на учител и главен специалист в ...
Повече

За нас

Детски център „Клас Вени” работи целогодишно с деца от предучилищна и училищна възраст (I-VI клас). Намира се в района на Спортен център „Спартак”, зад Палах център.
Повече

Лятна програма

За вас, деца, сме подбрали интересни и забавни занимания, които ще направят лятната ви ваканция незабравима! Посещение на музеи и забележителности във Варна и близката околност
Повече